Team

Tandarts Zeynep Yaramis
Bignummer 19911300202

Ik ben in 2009 afgestuurd aan de ACTA. Na 7 jaar gewerkt te hebben in een algemene tandartspraktijk wilde ik mij toch richten tot de kindertandheelkunde. Een bijzonder zorggroep waarbij ook speciale aandacht voor nodig is. Elk kind is weer een unieke uitdaging. Mijn doel is dat ieder kind blij en trots en natuurlijk pijnvrij de tandartsstoel verlaat.

 

Tandarts Iffet Yaramis
Bignummer 19915572002

Ik heb in 2012 mijn tandartsenopleiding voltooid aan de ACTA in Amsterdam. Snel na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan als kindertandarts. Na 5 jaar ervaring opgedaan te hebben in een aantal praktijken, hebben we samen met mijn zus besloten een eigen jeugdtandartspraktijk te beginnen. Dag in dag uit vind ik het weer heerlijk om met kinderen te werken. Ons doel voor de toekomst: gaatjesvrije gebitten!

Eyyup Yaramis

 

Cemre SenyĆ¼rek

Ik werk als tandartsassistente bij JTS. Kinderen moeten van jongs af aan met plezier naar de tandarts kunnen. Om daar een bijdrage aan te kunnen leveren wilde ik graag bij een jeugdtandarts werken. Mijn doel is om kinderen te helpen zich veilig en vertrouwd te voelen bij de tandarts. Als wij dit voor elkaar kunnen krijgen, zullen wij ook veel makkelijker voor mooie gebitjes zorgen.